Alles over mieren
MENU

Last van vliegende mieren? Zoek een betrouwbaar bedrijf voor ongedierte bestrijden in Den Haag

Veel mensen noemen zichzelf dierenvriend. De hond, de kat of de cavia zijn zo’n beetje je beste vriend, maar de grens van de dierenliefde is in zicht als we het hebben over insecten als vliegende mieren, kakkerlakken, zilvervisjes of wespen. Met horren voor de ramen of deuren zijn ze nog aardig binnen te houden, maar een gezellig etentje in je tuin kun je wel vergeten.

Zodra de lente zijn intrede doet, zijn de mieren weer present bij u in ’s-Gravenhage. De middelen voor het bestrijden van mieren of en mierenplaag zijn legio. Bekende middeltjes zijn onder andere:

 • De welbekende mierenlokdoosjes.
 • Azijn, peper, kokend water of inhoud van koffiefilters.
 • Kruidenplantjes plaatsen die ze niet lekker vinden, zoals lavendel of rozemarijn.
 • Laat geen etensresten slingeren in de tuin, veeg uw tuintegels regelmatig.

Alleen de mannetjes en de koninginnen hebben vleugeltjes. Dit hebben de mieren echter maar tijdelijk, want als gauw staan ze immers op hun pootjes op de grond en spreken de professionele ongediertebestrijders in Den Haag over de categorie kruipinsecten. Zodra u vliegende mieren ziet, is het al tijd om in te grijpen. Vanwege hun voortplanting is het signaleren van vliegende mieren bij u in Den haag een voorteken dat er een mierennest gebouwd gaat worden. Soms is dat tussen de richels van tegels in uw tuin, maar even lief begeven de kleine beestjes zich in de spouwmuur of zelf in de tussenruimte van een plafond.

Vraag een offerte aan of schakel direct iemand in voor ongedierte bestrijden in Den Haag

Veel mensen blijven hoop houden in de middeltjes die ze kunnen kopen bij de drogist, een tuincentrum of de bouwmarkt. Na enige tijd komen ze er vaak achter dat de spuitbussen, lokdoosjes en apparaatjes met ultrasoon geluid uiteindelijk toch niet het gewenste effect hebben. Raadpleeg daarom altijd bij elk soort van insecten of andere dieren op plekken waar ze niet horen een expert voor ongedierte bestrijden in Den Haag. Deze vakmensen hebben de bevoegdheid en de middelen om verdelging in te zetten die écht werkt. Hoewel er meer dan tienduizend soorten mieren zijn, zullen ze allemaal bezwijken voor de categorie professionele bestrijdingsmiddelen. De behandeling van een ongedierte vakman bij u in Den Haag is qua effectiviteit en tijdsduur afhankelijk van het formaat van de kolonie en of hun nestjeskolonie makkelijk bereikbaar is voor een verdelgingsmiddel.

Ongediertebestrijder in Den haag inschakelen is een effectief middel

Een deskundige onderneming voor ongedierte bestrijden in Den Haag kan het de juiste bestrijdingsmiddelen, de juiste tips en een goed plan van aanpak in elke situatie garanderen dat u voorgoed bent verlost van vliegende mieren of andere insecten. Neem dus even de tijd om een ervaren mierenbestrijder te vinden bij u in Den Haag, om voorgoed deze beestjes kwijt te zijn.

Een goede professionele ongediertebestrijder in ’s-Gravenhage weet raad met de onderstaande dieren en insecten die voor overlast kunnen zorgen:

 • Vliegende mieren
 • Muizen
 • Ratten
 • Wespen
 • Steenmarters
 • Zilvervisjes
 • Mollen
 • Kakkerlakken
 • Boktor en houtwormen

Den Haag